22 серпня учасники I4Trust Data-Ideathon та представники кластерів УКА презентували свій досвід роботи з Digital Twins та ідеї експериментів з обміну даними, які надають додаткову цінність даним як для постачальників, так і для користувачів. Були відібрані 4 команди, для підтримки експериментів з даними, учасники яких отримали:

- консультації та поради наших експертів у процесі підготовки проектів та проведення експериментів з даними
- підтримка у створенні консорціуму
- підтримка в підготовці заявки на I4Trust 2nd Call: https://bit.ly/3egZM4S
- можливість взяти участь у події i4Trust Virtual Networking Event 23 серпня

У четвер 29 вересня o 14:30 відбудеться фінальний захід «I4Trust Datathon» в онлайн-форматі, де команди отримають додаткові консультації щодо побудови архітектури i4Trust Data Spaces для обміну даними в ланцюжку створення вартості та презентують свої експериментів з даними.

Програма заходу, четвер, 29 вересня (часова зона Києва):
📝 14.30 Презентація ініціативи i4Trust та грантового конкурсу (Тоня Сапіа, FIWARE Foundation, Senior Marketing and Project Manager)
📝 14.50 консультації щодо побудови архітектури i4Trust Data Spaces для обміну даними в ланцюжку створення вартості (Д. Дейниченко, NOSC-UA DIH, К.Гороховський, 4irelabs, Вінсент Демтртьє, DIH Faubourg Numérique)
📝 15.10 -15.30 Командна робота учасників дататону
📝 15.30 - 16.10 Презентації командами архітектури експериментів з даними та коментарі експертів
📝 16.10 Оголошення результатів I4Trust Datathon

Організатори заходу: I4Trust, Virtual Center of Digital Innovation NOSC-UA DIH, 4irelabs and Ukrainian Cluster Alliance (UKA), DIH Faubourg Numérique

Участь в заході безкоштовна, приєднатись за посиланням