vstup 2022З другої половини серпня студенти, що вирішили вступати до магістратури, зможуть подати свої документи до унікального дослідницького університету НАН України, де сучасне навчання тісно поєднане із живою наукою світового рівня.

КАУ — це університет для тих кому цікава "жива" наука. Тут поєднуються фундаментальні та прикладні дослідження з інноваційною діяльністю, що дає основу для їх взаємного впливу та підсилення. Унікальна структура КАУ, за якої кафедри університету розташовані в провідних інститутах НАН України, дозволяє студентам з першого дня навчання поринути у сучасну науку, брати безпосередню участь у європейських наукових проектах та отримати шанс зробити власне наукове відкриття. Більш детальну інформацію про напрями наукових досліджень на кафедрах КАУ та в базових академічних інститутах можна знайти проглянувши відео вебінарів Днів відкритих дверей кафедр КАУ.

Підготовка магістрів здійснюється на кафедрах при базових інститутах НАН України за шістьма спеціальностями, що представляють головні напрями науки майбутнього:

  • Молекулярна біологія та сучасні біотехнології
  • Нейронауки та біомедицина
  • Квантові матеріали та квантові технології  
  • Фундаментальна та прикладна математика
  • Математичні методи машинного навчання та штучного інтелекту 
  • Фундаментальні  проблеми теоретичної та математичної фізики
  • Сучасне матеріалознавство (новітні матеріали)

КАУ – це не просто лекції. Це ціла екосистема, спрямована на розвиток науки та інновацій, яка включає:

1) Участь у найсучасніших наукових проєктах. Основним принципом КАУ є “навчання через дослідження", що передбачає пріоритет науково-дослідної роботи та індивідуальний підхід до кожного студента. Протягом навчання у вас є можливість вирішувати найактуальніші питання сучасної науки у сферах квантових технологій, біотеху, нанотеху, нових надсучасних матеріалів та зеленої енергії за підтримки всесвітньо відомих українських вчених. У КАУ не виникає питання “навіщо ми це вчимо?”, адже всі отримані знання миттєво застосовуються на практиці в наукових лабораторіях. Магістранти КАУ вже з першого семестру навчання проводять наукові дослідження під керівництвом провідних українських вчених та беруть участь в міжнародних наукових проектах, в рамках яких проходять стажування за кордоном, наприклад UKRATOP та NEUROTWIN. Зокрема, студенти  можуть обирати наукових керівників, які проводять наукові дослідження в R&D відділах компаній. 

2) Студентські наукові семінари та наукові школи за участю провідних вчених академічних інститутів, європейських університетів та наукових центрів. Студенти КАУ мають можливість вчитись у титулованих викладачів іноземних університетів просто під час навчання в Україні!

3) Літні студентські стажування під керівництвом провідних вчених європейських та американських університетів.

4) Унікальна можливість відкрити свій стартап та перетворити своє відкриття на інноваційний продукт прямо в стінах університету. 

КАУ — це інноваційний університет, який підтримує розвиток deep tech інновацій від ідеї до ринку. Лабораторія відкритих інновацій КАУ здійснює всебічну підтримку нових ідей та винаходів студентів, включаючи технологічну і ринкову експертизу, допомогу у фінансуванні та захисті ваших прав на винахід. Вступивши до КАУ, ви опинитесь всередині інноваційної екосистеми, де отримаєте допомогу та зробите головні кроки для заснування та просування вашого стартапу.

Зачепило? Не зволікайте! У майбутніх студентів КАУ уже перед вступом є можливість пошуку теми досліджень і наукового керівника. Для цього дивіться дуже цікаві відео вебінарів Днів відкритих дверей кафедр КАУ, які зможуть вам підказати, який науковий напрям можно обрати, виходячи з досвіду вашої попередньої роботи.  

Як подати документи

Більш детальну інформацію з Вступу в магістратуру КАУ та про КАУ взагалі, можна знайти на нашому сайті

Є питання щодо вступної кампанії та особливостей навчання в КАУ? 

Якщо ви не впевнені в свіїх силах, ви маєте змогу приєднатися до групи абітурієнтів у телеграмі та задати всі питання, або звертайтесь до відповідальних за вступну кампанію по кафедрах тапишіть на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Або ж просто зателефонуйте директору КАУ Олександру Кордюку, 095 0104594 (моб., телеграм та вайбер). Він точно знає відповіді на всі ваші питання! 

Хочу стати вашим студентом! Коли вже можна подавати документи ?

  • З 16.08.2022 по 15.09.2022 – прийом заяв та документів. 
  • З 08.09.2022 по 19.09.2022 – фахові вступні випробування.
  • 20.09.2022 – оприлюднення рейтингових списків на бюджет.

До зустрічі!