EVI2023

Нагадуємо, що реєстрацію здійснюють Приймальні комісії закладів освіти

Процедура реєстрації:
 
Два варіанти: або особиста присутність із повним комплектом документів або дистанційно шляхом надсилання на електронну адресу приймальної комісії КАУ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. повного комплекту документів.
 
Для дистанційної реєстрації такий алгоритм:
1. Сформуйте комплект сканованих або фотокопій реєстраційних документів:
              - заповненої заяви-анкети (https://testportal.gov.ua//wp-content/uploads/2023/05/Zayava-anketa_YEVI_YEFVV_2023.pdf) з інформацією для оформлення екзаменаційного листка;
              - документа, що посвідчує особу, зазначеного в анкеті;
              - документа, що підтверджує інформацію про  реєстраційний номер облікової картки платника податків, або документа, що підтверджує причину невнесення до анкети інформації про РНОКПП;
              - документа про здобутий ступінь вищої освіти (для осіб, які завершили навчання в минулі роки);
              - довідки щодо планового строку завершення навчання та отримання диплома у 2023 році;
              - фотокартки для документів (кольорової або чорно-білої) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника;
              - медичного висновку за формою первинної облікової документації 086-3/о (у разі необхідності створення особливих (спеціальних) умов для проходження вступних випробувань). 
 
Заповнюючи заяву-анкету з інформацією, необхідно вказати населений пункт, у якому бажає пройти ЄВІ (перелік пунктів: https://testportal.gov.ua/wp-content/uploads/2023/05/DOKUMENT-001-5.pdf)
 
2. Надішліть на електронну адресу КАУ (приймальної комісії) скановані або фотокопії реєстраційних документів.
 
3. Отримайте скановану копію екзаменаційного листка.
 
У разі успішної реєстрації, на електронну адресу, зазначену в заяві-анкетівам, буде надіслано скановану копію екзаменаційного листка. Оформлений екзаменаційний листок можна отримати особисто, звернувшись до приймальної комісії КАУ, або поштовим зв'язком, якщо зазначено про таку необхідність у заяві-анкеті.
Якщо екзаменаційний листок не надійшов на адресу, зазначену в заяві-анкеті, за два тижні до початку вступних випробувань, вступник має звернутися до приймальної комісії, до якої надсилав реєстраційні документи, для отримання відповідних роз’яснень.
 
Для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти створюють інформаційну сторінку https://zno.testportal.com.ua/master/login, доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.
 
Ця ж сама інформація викладена тут https://testportal.gov.ua/protsedura-reyestratsiya-dlya-uchasti-v-yefvv-yevi/